Primaria Bistrita pregateste documentatii tehnice pentru reabilitarea Scolii Stefan cel Mare, a salii de sport de la Andrei Muresanu si a doua gradinite!

Sursa: Rasunetul
Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 14:13
263 citiri
Primaria Bistrita a lansat procedura de achizitie publica pentru servicii de eleborare a unor documentatii tehnice, in vederea reabilitarii a patru institutii de invatamnt preuniversitar.

Astfel, a fost lansata solicitarea de oferta in vederea atribuirii contractului de achizitie publica pentru servicii de elaborare Expertiza Tehnica si Audit Energetic pentru obiectivul de investitii "Reabilitare si modernizare Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare, Bistrita"-corp scoala si sala de sport". In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.