Primarul Ioan Turc, discutii la ministere pentru varianta ocolitoare, locuinte ANL, case prin credit ipotecar, inlocuirea platformelor semiingropate!

Sursa: Rasunetul
Duminica, 07 Martie 2021, ora 14:54
30 citiri
Dupa ce trei obiective de investitii au primit recent sustinere de la Guvern, prin alocare directa de la bugetul national a 7 milioane de lei, in cadrul delegatiei pe care am avut-o la Bucuresti, m-am intalnit cu oficiali din Ministerul Transporturilor, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Agentia Nationala pentru Locuinte, Administratia Fondului pentru Mediu si din Ministerul Investitiilor si Proiectelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.