Primarul Ioan Turc, la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor: Am solicitat ca locuintele colective mici sa poata fi reabilitate din fonduri europene!

Sursa: Rasunetul
Luni, 12 Iulie 2021, ora 15:59
38 citiri
Primarul Bistritei, Ioan Turc, a fost prezent, in Bucuresti, la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, reuniune de anvergura la care au participat Florin Citu - prim-ministru, Cseke Attila - ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cristian Ghinea - ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, si Sorin Ion - secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Lucrarile au fost deschise de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, in calitate de presedinte al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.