PSD Bistrita-Nasaud de la politici sindicale si Viorel Pupeza la partidul cu primari al lui Radu Moldovan. FOTO INEDITE CU FOSTI SI ACTUALI SEFI PSD

Sursa: Rasunetul
Marti, 02 Ianuarie 2018, ora 11:28
184 citiri
La 30 septembrie 2017, actualul presedinte al Consiliului Judetean, Radu Moldovan, a sarbatorit numai putin de 10 ani de mandat la conducerea celui mai puternic partid din Romania de la acest moment - Partidul Social Democrat. Cu toate acestea, trebuie spus faptul ca PSD BN nu a dus-o la fel de bine in anii 90 ai secolului trecut, desi, in politica, lucrurile nu pot fi vazute si intelese in alb sau negru, ci in diferite nuante, in functie de contextul politic al fiecarui moment electoral.

La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.