Robert Sighiartau, alaturi de tinerii national-liberali: Vreau sa cred ca in TNL exista oameni cu principii care la un moment dat vor conduce Romania!

Sursa: Rasunetul
Luni, 20 Septembrie 2021, ora 09:53
44 citiri
Secretarul general al Partidului National Liberal, deputatul Robert Sighiartau, a participat la Scoala de vara a TNL, pentru a le transmite tinerilor national-liberali, cp "exista o mare nevoie de oameni politici cu personalitate care sa se bata pentru ideile lor si nu pentru sinecuri".

"In ultimii 31 de ani, s-au schimat 27 de guverme. Nu o sa va intreb cu cati oameni politici de rezonanta ati ramas in minte si cate modele puteti prelua din istoria recenta a politicii romanesti. Increderea se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.