Scrisoare adresata Doinei Cornea, gasita "ratacita" printre documentele UBB din anul 1989: "Daca voi muri sa ramana aceste randuri un simbol al vietii mele, hartuielii, torturii si exploatarii in Romania!"

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 06:15
89 citiri
Cu ocazia Zilei Recunostiintei la Universitatea Babes-Bolyai, pe 16 decembrie 2019, cand s-au implinit 30 de ani de la inceputul Revolutiei romane din decembrie 1989 a fost prezentata de catre academicianul Ioan-Aurel Pop, rectorul universitatii o scrisoare care a fost trimisa Doinei Cornea de catre Visarian Odochianu. Scrisoarea a fost descoperita de fizicianul Simion Simon, directorul Institutului de Cercetari Interdisciplinare in Bio-Nano Stiinte al UBB.

Scrisoarea a fost trimisa Doinei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.