Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau: PNL trebuie sa fie si mai mult partidul poporului, un partid al celor care pretuiesc libertatea, munca, spiritul intreprinzator!

Sursa: Rasunetul
Sambata, 19 Iunie 2021, ora 12:06
25 citiri
Marea bucurie, in cei patru ani de cand sunt secretar general al PNL, a fost cunoasterea poporului liberal, a bazei partidului. Am trecut prin patru campanii, am coordonat campania electorala din 2019, de la europarlamentare, care a dat tonul victoriilor liberale, si am intalnit foarte multi colegi si simpatizanti cu convingeri si valori. Stiu ca victoriile si rezultatele bune li se datoreza lor, in primul rand. PNL lor le e dator. Acesti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.