Stelian Dolha: RAAL are nevoie 2 luni de oxigen! Nu avem multe firme din acestea! Panasonic, interesata de o colaborare!

Sursa: Rasunetul
Joi, 06 August 2020, ora 12:39
40 citiri
Prefectul Stelian Dolha considera ca RAAL, compania cu capital 100% romanesc, are nevoie de sustinere pana la revenirea comenzilor la nivelul anterior pandemiei, astfel ca a cautat solutii, alaturi de Ministerul Muncii, pentru mentinerea salariatilor.

"800 de oameni urmau sa fie disponibilizati in doua luni, prima transa in luna august, a doua transa in luna septembrie. Am ajuns la domnul director Paul Ilies, dar inainte de asta am avut o discutie cu doamna ministru al Muncii in care i-am spus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.