Vacante de vis pentru cei ce ajuta!

   

Asociatia "Salveaza o inima", in parteneriat cu Touristry si Plus Communication, lanseaza proiectul national "Vacanta pentru un suflet generos", prin intermediul caruia ofera, in urma unei tombole, sejururi gratuite in mai multe locatii turistice din Romania, persoanelor care doneaza pentru cazurile umanitare de pe platforma de donatii online, www.salveazaoinima.ro.
Proiectul are ca obiective principale, atat salvarea copiilor care sufera de maladii grave si care au nevoie urgenta de ajutor, cat si promovarea turismului din Romania prin mijloace inedite. Pana in prezent, in luna iunie, peste 1.000 de persoane au donat pentru cele 17 cazuri umanitare active de pe platforma Asociatiei "Salveaza o inima", inregistrandu-se suma de 12.000 de euro. Donatorii din luna iunie vor participa la o tombola organizata in cadrul proiectului si au sansa sa castige una dintre vacantele oferite de sponsori. Acelasi proces va fi repetat in fiecare luna din acest an, iar numarul premiilor va creste de la luna la luna.

"Consideram ca am stabilit o legatura inedita, pentru unii chiar surprinzatoare, intre mediul turistic din Romania si sfera campaniilor umanitare. In felul acesta ne-am propus sa impulsionam persoanele din Romania sa ajute copii care au nevoie de fonduri pentru a se insanatosi, iar, totodata, acestia au sansa de a beneficia de un sejur gratuit intr-o locatie turistica speciala. Suntem convinsi ca acest proiect-pilot va avea succes in Romania, dovada face faptul ca, in primele zile de la debutul proiectului, am primit nenumarate cereri din partea mediului de afaceri din turism, pentru a oferi vacante gratuite persoanelor care doneaza pe website-ului www.salveazaoinima.ro". Pana la ora actuala, cinci unitati de cazare importante s-au alaturat deja proiectului, iar altele sunt in curs de afiliere", declara specialistul in turism Alice Udrea, fondatorul Touristry si coordonatorul proiectului national "Vacanta pentru un suflet generos".

"Suntem foarte incantati ca, in sfarsit, am reusit sa punem pe picioare acest proiect pe care il pregatim de la inceputul anului. Ne bucuram foarte mult ca am gasit, in mediul turistic, oameni cu suflet care au inteles cat este de important sa ajutam copii care au nevoie de o mana intinsa din partea societatii. Ii multumim foarte mult lui Alice Udrea, deoarece domnia sa a fost liantul intre noi si mediul turistic romanesc. Suntem nerabdatori sa acordam premiile pe care mediul turistic romanesc le pune la dispozitia donatorilor", declara Vlad Placinta, presedintele Asociatiei "Salveaza o inima".

Asociatia "Salveaza o inima" este singura organizatie caritabila din Romania care a introdus sistemul de recompensa pentru fiecare donatie realizata pe platforma online, concept care a fost preluat de la marile organizatii caritabile din Statele Unite ale Americii. Organizatia a reusit sa stranga, de la lansarea platformei de donatii online (martie 2014), peste 100.000 de euro, bani care au fost directionati catre salvarea copiilor cu maladii grave.

Asociatia "Salveaza o inima" a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.
Duminica, 21 Iunie 2015, ora 10:43
Sursa: Bistrita 24

Bistrita 24
Cele mai citite stiri
Ambulantier de la Bistrita, confirmat pozitiv! Colegii sai au primit vesti bune!
In cursul zilei de ieri, 01.8.2020 in randul personalului salariat al SAJ-BN a mai survenit o ...
Aproape 2.000 de euro! Atat incasau fara drept un barbat si doua femei sub forma de indemnizatie
Politistii au dat peste inca trei persoane care au falsificat documente pentru a beneficia de ...
ORA XII a sosit...: Cartita
Motto: "Politica a inceput in ziua in care primul politician s-a intalnit cu primul fraier" - Marin ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor