Vasile Sut: Acest mandat inseamna patru ani buni pentru Tiha Bargaului! Am atras peste 20 milioane de euro, pentru dezvoltarea comunei!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 12 August 2020, ora 09:25
47 citiri
Administratia publica locala din Tiha Bargaului, condusa de primarul Vasile Sut, a reusit sa atraga fonduri de peste 20 de milioane euro pentru dezvoltarea comunitatii, in ultimii patru ani. Alte 20 de milioane de euro vin prin implicarea Consiliului Judetean, fie ca ne referim la modernizarea DJ 172 D, pe tronsonul Muresenii Bargaului-Colibita, cunoscut drept Drumul Blajului, fie pentru retelele de apa si canalizare in etapa a doua a Master Planului, proiect care depaseste valoarea de 17 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.