VIDEO - Gabriel Lazany, managerul SJUB "desfiinteaza" teoriile conspiratiei: "Nu primeste nimeni bani sa spuna ca are Covid"

Vineri, 15 Mai 2020, ora 11:10
24 citiri
Prezent aseara la Bistriteanul LIVE, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, Gabriel Lazany, a infirmat "teoriile conspiratiei" potrivit carora bistritenilor li s-ar oferi bani sa accepte ca apropiatilor care decedeaza sa li se treaca Covid in certificatul de deces. Acesta a spus ca ar fi vorba despre fals in acte oficiale, practic o fapta penala.
Desi pare greu de crezut, printre zvonurile care circula cu privire la Covid-19 se numara unul potrivit caruia apropiatii celor care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.