Conducerea si angajatii ASF isi rezerva dreptul de a sesiza organele competente si de a formula actiuni in instanta impotriva celor care aduc in mod deliberat atingere atat demnitatii si bunei reputatii individuale, cat si prestigiului institutional

Sursa: Rasunetul
Joi, 30 Aprilie 2020, ora 14:27
41 citiri
Avand in vedere informatiile publicate in ultima perioada de catre Societatea de Investitii Financiare Transilvania S.A. (SIF Transilvania S.A.) pe site-ul propriu, mesaje semnate de catre anumite persoane care nu mai au calitatea de reprezentanti ai acestei societati, in care sunt aduse acuzatii grave la adresa Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) si a membrilor Consiliului A.S.F., Autoritatea doreste sa faca urmatoarele precizari:
- A.S.F. dezminte cu fermitate afirmatiile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.