Felicitari! Legumicultorii Alexandru Salagean si Mircea Cotuti, din Mocod, in topul celor mai performanti fermieri din Bistrita-Nasaud!

Sursa: Rasunetul
Sambata, 03 Septembrie 2022, ora 11:40
226 citiri
In urma cu vreo 20 de ani, desi avea un loc de munca bine platit in Bistrita, Alexandru Salagean a lasat orasul si a revenit la tara sa traiasca si sa munceasca, cum ii place sa spuna, in universul legumelor. L-am intalnit la Mocod unde, pe 50 de ari, cultiva legume, de la verdeturile timpurii pana la legumele de sezon: rosii, ardei, ceapa, castraveti, fasole, dovleci, radacinoase etc., legume crescute intr-un sol fertilizat numai cu gunoi de grajd (e cam scump acum, imi spune), cu minime ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.