Gelu Dragan, Emi Corporation: In pandemie, am avut grija sa imi pastrez clientii! In toamna, vine un dezastru! Daca aveti ceva banuti, pastrati-i!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 11 August 2021, ora 12:53
420 citiri
Gelu Dragan, administratorul Emi Corporation, sustine ca nu a renuntat la proiectul unui mall la Bistrita, acesta fiind amenajat in mare parte, probabil in cladirea din Piata Mihai Eminescu.

"Mall-ul e facut in interior, avem si proiect si tot. Atata timp cat toata lumea vrea sa bage bete-n roate, atunci eu investesc banii unde scot banii. Nu fac cum au facut toti, si liderii de sindicat, numai au scos bani, nu au bagat deloc bani", a spus omul de afaceri, in cadrul unei conferinte de presa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.