Oficiul Sanitar B-N a prelevat probe de castraveti, varza, marar, leustean, capsuni, tomate si pepeni! Cum au iesit analizele!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 15:06
220 citiri
Oficiul Fitosanitar Bistrita-Nasaud pune in aplicare, anual, Planul National de Monitorizare a Reziduurilor de Pesticide din legume, fructe si cereale. Acest lucru se face prin analize de laborator, iar probele se preleveaza din depozitele si silozurile comerciantilor, ale producatorilor (ce urmeaza sa fie livrate pe piata in maximum o zi), din supermarketuri, piata engros, de la vanzatori cu amanuntul si din piata. Probele prelevate se trimit la laboratorul regional de la Mures. Numarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.