A avut loc premiera filmului "Istoria povestita a unei comunitati din Transilvania (Sieu Odorhei)"! Cand puteti viziona filmul la Happy Cinema!

Sursa: Rasunetul
Joi, 16 Iunie 2022, ora 16:14
22 citiri
Lung metrajul este un documentar monografic care imbina datele istorice cu relatarile locuitorilor din zona Comunei Sieu -Odorhei. Sate transilvanene locuite din cele mai vechi timpuri, cu povesti captivante, cu oameni calzi si sinceri ale caror memorii sunt ancorate in vremuri demult apuse, compun un tablou complex al vietii rurale din inima Transilvaniei.

In 156 de minute s-a incercat surprinderea vietii si evolutiei unei comunitati din mai multe perspective, sociale, economice, intelectuale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.