Eveniment cultural. Pr. Nicolae Feier si-a lansat volumul "Parintii neamului romanesc. Pagini alese ale istoriei, religiei si mitologiei romanilor"

Sursa: Rasunetul
Joi, 22 Aprilie 2021, ora 14:50
40 citiri
"....pentru a scrie ceva care sa miste si sa ramana, se cere mai intai sa citesti mult, sa asuzi mult, sa te rogi mult, sa iubesti mult, sa plangi mult - si, mai ales, sa suferi mult. Fara acestea, literele nu stralucesc, corzile nu vibreaza, lacrimile nu rasar."

(Traian Dorz)

Deseori, in cuvintele de invatatura, parintele Nicolae Feier ne povesteste atat de frumos despre rai si iad, aratandu-ne ca cele doua stari nu sunt niste locuri bine definite, limitate de niste ingradituri, unde vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.