Bodybuilding: Fosta absolventa a Colegiului National "Liviu Rebreanu", rezultate notabile la Campionatul National de Culturism si Fitness!

Marti, 06 Septembrie 2022, ora 09:31
67 citiri
Saptamana trecuta la Sibiu s-a desfasurat cea mai importanta competitie interna de bodybuilding a anului, Campionatul National de Culturism si Fitness 2022.

La prima ei participare, Roxana Moldovan, fosta absolventa a Colegiului National "Liviu Rebreanu" originara din Sintereag, a reusit sa isi adjudece primul loc la categoria Wellness, obtinand de asemenea un bine-meritat loc 3 la categoria First Time Bikini si totodata clasandu-se pe locul 6 in cadrul probei de Bikini Fitness - 169 cm. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.