Domeniul cicloturistic ,,Poarta Transilvaniei-Arealul Valea Budacului", inaugurat printr-un concurs de mountain bike cross country maraton (XCM)

Sursa: Rasunetul
Luni, 04 Iulie 2022, ora 11:27
116 citiri
Inaugurarea domeniului Cicloturistic Poarta Transilvaniei, Arealul Valea Budacului, a adunat zeci de oameni pasionati de ciclism, iubitori de miscare si de petrecerea timpului in aer liber. Cadrul de poveste, pasiunea pentru ciclism si traseul, au completat perfect, ambianta naturii!

Prin organizare concursului de ciclism montan, la disciplina cross-country maraton XCM, pentru juniori si adulti, participantii au putut sa se bucure si sa descopere frumusetile naturii, o magie si o imbinare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.