Fotbal: Victorie amara in ultimul meci acasa! Gloria, capat de linie? Albut, trista retragere! Vezi un gol spectaculos inscris de Nalati!

Sambata, 24 Aprilie 2021, ora 22:32
50 citiri
Gloria a castigat astazi cu 2-0 in fata echipei CSC Sanmartin, in penultima etapa din Liga a treia. Si, in mod normal, ar fi putut sa-si ia adio de la proprii suporteri, avand sanse mari de-a se destrama. Insa nici ocazia asta nu a avut-o, jucandu-se fara spectatori, din cauza pandemiei.

Echipa lui Ioan Horoba, cea mai serioasa dintre toate variantele de grupari care au incercat sa dea continuitate fotbalului bistritean, pare sa fie la capat de linie. Nesustinuta de administratia locala, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.