Minifotbal: SamVigConstruct ajuta Extraterestrii sa se desprinda! Belco Avia e prima in play-out! Zi de derby azi: FC Stone Team-Extraterestrii, de la ora 20.00!

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 12:30
106 citiri
Lucrurile sunt departe de a fi lamurite in Liga I a Campionatului Municipal de minifotbal Bistrita-Nasaud, dar etapa a doua a pus trei puncte distanta intre liderul Extraterestrii si principalele contracandidate.

Asta pentru ca SamVigConstruct a facut un meci excelent impotriva celor de la FC Stone Team, echipa lui Mircea Sotan sa smulga un punct cand mai era doar un minut. Covaci a revenit excelent dupa accidentarea avuta si a marcat o dubla, iar Buta, Iurisniti si Besut au dus greul in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.