Mountainbike: In august l-a luat SMURD-ul dupa o cazatura in cap, in septembrie a revenit si a castigat Campionatul National! Asta e Iosif Ureche!

Marti, 14 Septembrie 2021, ora 12:32
96 citiri
Acum cativa ani urca pe podiumul Campionatului National de motociclism viteza, in niste conditii iesite din comun. N-a avut niciodata bani suficienti pentru cauciucuri sau piese de schimb, a trecut linia de sosire impingand motocicleta ramasa fara combustibil si a concurat cu succes intr-o etapa dupa ce in calificari a zburat cat colo de pe bolid. Se antrena intre Tihuta si Piatra Fantanele, cum stia el mai bine si se batea cu toti greii din Romania, care aveau bugete imense si echipe tehnice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.