Razboinicii luminii! Povestea unei victorii istorice cu Steaua, in mai 2006! Radoi insangerat, MM si Becali scosi din minti!

Marti, 14 Aprilie 2020, ora 15:35
86 citiri
Un meci de poveste s-a jucat in 6 mai 2006 la Bistrita, cu 5 etape inainte de finalul campionatului. Steaua se lupta pentru titlu cu Rapid si voia sa sarbatoreasca 20 de ani de la Sevilla cu o victorie pe terenul bistritean. Numai ca, jucatorii antrenati pe atunci de Ioan Ovidiu Sabau au luptat eroic impotriva campionilor.

Matei a marcat unicul gol in minutul 12 iar Albut a aparat incredibil de bine. Stelistii au acuzat atunci arbitrajul lui Ionica Serea, Iacob si Ghionea au fost eliminati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.