Tenis de masa, Campionatul European U21: Ioana Sangeorzan reuseste victorii pe linie si patrunde in urmatoarea grupa de calificare!

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 22:31
65 citiri
La Cluj-Napoca se desfasoara in perioada 14 - 18 septembrie Campionatul European U21 la tenis de masa. Bistrita este reprezentata de Ioana Sangeorzan, dar si prin prisma prezentei Mihaelei Steff, care alaturi de Viorel Filimon insoteste echipa feminina in calitate de antrenor.

In primul meci, Ioana, sportiva legitimata la Gloria 2018, a trecut de reprezentanta Suediei, Nomin Baasan, cu scorul de 4 - 1, suedeza adjudecandu-si primul set. In meciul secund, bistriteanca a trecut cu acelasi scor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.