Bitcoin, scădere semnificativă. Cel mai redus nivel atins de la sfârşitul lunii septembrie

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 07:18
3548 citiri
Bitcoin, scădere semnificativă. Cel mai redus nivel atins de la sfârşitul lunii septembrie
Cea mai valoroasă criptomonedă din lume s-a depreciat cu peste 40% FOTO Pixabay

Bitcoin a scăzut vineri cu până la 5%, la cel mai redus nivel atins de la sfârşitul lunii septembrie, pe fondul evoluţiei negative a criptomonedelor, determinată de îngrijorările legate de înăsprirea politicii monetare în Statele Unite, transmite Reuters.

Astfel, bitcoin a coborât până la 40.938 dolari pe unitate, un nivel minim după data de 29 septembrie, fiind ulterior tranzacţionată în declin cu peste 3%, la 41.704 dolari pe unitate, după date mixte de pe piaţa americană a muncii.

Cea mai valoroasă criptomonedă din lume s-a depreciat cu peste 40% de când a atins în noiembrie un maxim record de 69.000 de dolari.

Puterea globală a reţele informatice pentru bitcoin a scăzut puternic în această săptămână, în urma închiderii reţelei de internet în Kazahstan.

Bitcoin s-a aflat sub presiune şi în urma publicării, miercuri, a unei minute a Rezervei Federale, care pare să indice o politică de reglementare mai agresivă, care ar reduce interesul investitorilor pentru activele riscante.

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume în funcţie de capitalizarea de piaţă, a scăzut cu până la 8,6%, la 3.114 dolari pe unitate, cel mai redus nivel atins din 1 octombrie, ulterior fiind cotată în declin cu peste 6%, la 3.200 de dolari pe unitate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Bitcoin, #Bitcoin scadere, #Bitcoin moneda virtuala , #bitcoin
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
intrebare retorica.daca maine scoatem toti calculatoarele din priza
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1