De ce au devenit atât populare ATM-urile de Bitcoin?

Advertorial
Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 15:15
5830 citiri
De ce au devenit atât populare ATM-urile de Bitcoin?
FOTO: en.vogue.me

Știri de ultimă oră!

Începând cu 08.11.2022, ATM-urile Bitcoin descrise în acest articol oferă taxe de reducere pentru cumpărarea de criptomonede. Taxele variază acum de la 0% la 2% la Shitcoins.club iar in momentul redactării acestui articol avem taxe la cumpărare de -1,6%.

În general, taxa medie la ATM-urile private Bitcoin din lume variază de la 8% la 15%. Poate fi o mișcare neobișnuită a marketingului Shitcoins.club de a atrage atenția asupra acestor dispozitive!

Un ghid pentru începători pentru ATM-urile Bitcoin

Un bancomat Bitcoin sau BTM (Bitcoin Teller Machine) este o modalitate populară de a cumpăra sau de a retrage Bitcoin fără a fi nevoie să treceți prin sistemul bancar obișnuit (BTC). Popularitatea sa a crescut în tandem cu creșterea valorii criptomonedelor și a gradului de încredere în ele de-a lungul timpului.

Utilizatorii pot cumpăra și vinde alte criptomonede, inclusiv Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH) și Litecoin (LTC) Tether (USDT) la alte bancomate.

Ce este exact un ATM Bitcoin sau BTM?

Un bancomat, uneori cunoscut sub numele de BTM, este un chioșc fizic care funcționează similar cu un bancomat tradițional. Diferă de ATM-urile tradiționale prin faptul că le permite clienților să cumpere Bitcoin în schimbul numerar sau bani debit. De asemenea, utilizatorii pot vinde Bitcoin pentru numerar la unele BTM-uri.

BTM-urile seamănă cu ATM-urile tradiționale în aparență. Cu toate acestea, în loc de un cont bancar, se conectează la un portofel Bitcoin. Portofelul Bitcoin, mai degrabă decât un card bancar, acționează ca depozit din care sunt transmise sau încărcate monedele. Unele ATM-uri Bitcoin seamănă cu ATM-urile obișnuite, deoarece sunt ATM-uri standard cu software specific Bitcoin.

Avantajele unui ATM Bitcoin

Ușurința în utilizare și comoditate pentru oricine. Deși puteți cumpăra Bitcoin online, există persoane, poate din generația mai în vârstă, care sunt familiarizate cu modalitățile tradiționale de utilizare a unui ATM.

Un bancomat Bitcoin le permite acestor persoane să cumpere bitcoin fără a le distrage atenția de la activitățile lor obișnuite. De exemplu, ar putea folosi un bancomat bitcoin în timpul unei călătorii la magazin pentru a cumpăra alimente.

Acesta poate fi, de asemenea, foarte convenabil pentru persoanele care călătoresc în străinătate deoarece oamenii pot folosi pur și simplu un bancomat Bitcoin pentru a face schimb în moneda locală, de exemplu sa poți schimba euro în dolari poate fi uneori foarte incomod.

Principalul avantaj al utilizării unui bancomat bitcoin este viteza mare a tranzacțiilor. Tranzacțiile se pot face foarte rapid, în aproximativ 2 minute la bancomatele puse la dispoziție de către Shitcoins.club spre deosebire de achizițiile online, care - în funcție de locul unde se achiziționează - pot necesita transferul de fonduri din conturile bancare în portofelul bitcoin sau viceversa.

Acest proces poate dura o zi sau mai mult. În cazul bancomatelor Bitcoin, toate tranzacțiile sunt complet anonime. Iar securitatea lor este de top, deoarece sunt situate în mall-uri.

București, Capitala de ATM-uri Bitcoin din România

Bitcoin ATM Bucuresti oferă cele mai rapide tranzacții posibile cu diferite criptomonede USDT, BTC, LTC, ETH și viceversa. Datorită multifuncționalității lor, acestea au câștigat simpatia oamenilor pentru ele. Dacă aveți nevoie urgent de un ATM Bitcoin care se afla langa dumneavoastră, puteți afla oricând cu ajutorul google maps sau deschizând un site special.

Insa pur și simplu, majoritatea bancomatelor se află în mall-uri, ceea ce este ușor de reținut. În acest fel, se asigură o protecție completă pentru persoanele care folosesc ATM-urile Shitcoins.club.

ATM Bitcoin Bucuresti, Promenada Mall de exemplu, este situat la nivelul 1, ceea ce asigură un flux mare de persoane în apropiere,nimeni nu vă va deranja și veți fi complet protejat.

Bancomatele de Bitcoin din Bucuresti au devenit incredibil de populare, la fel ca toate bancomatele Bitcoin din țară și nu numai, care au devenit o modalitate excelentă pentru refugiații ucraineni de a supraviețui în urma teribilelor consecințe ale războiului. Cum ar fi Dna Vorobieva, care a reușit să primească asistență materială de la Miami, ceea ce a ajutat-o să supraviețuiască, după care a început să-i ajute și pe alții.

Nu trebuie să uităm că oamenii vor întotdeauna să se ajute unii pe alții, iar invențiile de acest gen sunt cele care ne fac viața mult mai bună și mai ușoară.

Concluzie: ATM-urile Bitcoin în viitor

Valoarea Bitcoin a crescut constant de la debutul său în 2013. Un Bitcoin era evaluat la aproximativ 200 USD la acea vreme. În ciuda fluctuațiilor de preț, valoarea sa a urcat la mii de dolari de-a lungul anilor. Odată cu valoarea sa în creștere, și numărul de bancomate Bitcoin a crescut vertiginos. Acest lucru demonstrează popularitatea Bitcoin și a altor criptomonede.

Bitcoin și alte criptomonede sunt probabil să crească în popularitate pe măsură ce lumea trece la soluții digitale în general, în special la tranzacțiile financiare. Bitcoin a rămas o monedă online autonomă, în afara stăpânirii autorităților și a uriașelor instituții financiare, de când Satoshi Nakamoto a extras-o pe prima.

Blockchain-ul Bitcoin, pe de altă parte, nu a fost niciodată piratat încă de la începuturi, datorită „programării aproape perfecte” a lui Nakamoto. În ciuda acestui fapt, nu există nicio certitudine că blockchain-ul Bitcoin va fi permanent de neatins. Cu toate acestea, investitorii și entuziaștii se bazează pe istoricul trecut al criptomonedei pentru a rămâne optimiști în ceea ce privește siguranța și rentabilitatea pe termen lung.

În acest sens, se estimează că numărul și popularitatea ATM-urilor Bitcoin vor continua să crească în anii următori. Sunt populare pentru că sunt ușor de utilizat, confortabile și unice. Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți Bitcoin de la un ATM Bitcoin, asigurați-vă că verificați în prealabil resursele de internet pentru a vedea care bancomate Bitcoin au cele mai mici costuri, ca de exemplu la operatorul din Romania, Shitcoins.club.

Sperăm că acest review v-a oferit o înțelegere de bază a ATM-urilor Bitcoin. Vă rugăm să continuați să vizitați site-ul nostru Shitcoins.club pentru cele mai actualizate prețuri si actualizări cu privire la principalele criptomonede.

Quarterly Report - Editia 4

Apple rezolvă problema fotografiilor șterse și reapărute după actualizarea la iOS 17.5
Apple rezolvă problema fotografiilor șterse și reapărute după actualizarea la iOS 17.5
Recent, mai mulți utilizatori de iPhone au raportat o situație neobișnuită după actualizarea la iOS 17.5: fotografii șterse chiar și cu ani în urmă au reapărut în Galerie. Problema a...
Apple pregătește lansarea primului său dispozitiv pliabil: un laptop cu ecran mare. La ce preț poate ajunge
Apple pregătește lansarea primului său dispozitiv pliabil: un laptop cu ecran mare. La ce preț poate ajunge
Toate zvonurile legate de dispozitivele pliabile ale Apple indică faptul că primul model al companiei nu va fi nici un telefon, nici o tabletă, ci un laptop cu un ecran imens. Informațiile...
#Bitcoin, #bancomat bitcoin, #ucuresti, #criptomonede , #Criptomonede