BMW ar putea crea un SUV mai mare decat X5

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 14:04
1415 citiri
BMW ar putea crea un SUV mai mare decat X5

Cererea pentru vehicule de dimensiuni mari de pe piata din China i-ar putea face pe cei de la BMW sa se razgandeasca in ceea ce priveste dezvoltarea unui SUV mai mare decat X5, intitulat X7.

Potrivit celor de la Wall Street Journal, BMW s-ar putea razgandi in privinta dezvoltarii modelului X7. Aparent, proiectul pentru dezvoltarea unui SUV de dimensiuni mai mari decat actualul X5 a fost oprit din pricina crizei financiare care a inceput in 2008, dar cererea pentru modele de dimensiuni mari de China i-ar putea face pe nemtii de la BMW sa dezvolte un asemenea model.

Din pacate pentru cei de la BMW, piata din Statele Unite ale Americii, mare amatoare de SUV-uri mari, nu s-a redresat inca dupa problemele economice intampinate in 2008.

Sunt sanse ca X7 sa reprezinte o versiune modificata a lui X5 pentru a satisface nevoile de spatiu ale chinezilor, dar nu exista informatii clare in acest sens pentru moment. Procatorul german are un parteneriat de tip joint-venture cu cei de la FAW, alaturi de care realizeaza modele precum Seria 5 cu ampatament marit si alte variatiuni pe aceeasi tema.

Din moment ce au creat o versiune cu ampatament marit a lui Seria 5 F10, care are o platforma dezvoltata recent, nu ar fi o problma din punctul de vedere al costurilor pentru a realiza inca un model special pentru piata din China.

Potrivit celor de la BMW, China este cea mai mare si cea mai profitabila piata pe care activeaza. Circa 50% din profiturile operationale ale BMW provin din China - spun cei de la Bernstein Research, in timp ce nemtii spun ca valoarea reala are doua cifre dar este mult mai mica. Din pacate, informatia privind lansarea lui X7 nu a primit inca nicio reactie din partea celor de la BMW.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
#BMW X7, #BMW X5, #modele noi BMW , #modele