BMW seria 5, primele imagini (Galerie foto)

Duminica, 19 Mai 2013, ora 15:19
3272 citiri
BMW seria 5, primele imagini (Galerie foto)
foto: paultan.org

BMW a prezenta primele detalii ale facelift-ului facut Seriei 5, Sedan, Touring si Gran Turismo, inclusiv actualizarile aduse acestei serii de mare suces a producatorului german.

BMW a publicat primele informatii despre noua Serie 5, care va inlocui a sasea generatie a acestui model. Gama cuprinde trei versiuni de caroserie - Sedan, Touring si GT (Gran Turismo), iar preturile incep de la 43.400 euro, pentru sedan-ul BMW 518d si ajung la 107.260 euro pentru BMW M5.

Pentru station-wagon-ul BMW Seria 5 Touring, preturile incep de la 46.004 euro pentru 518d si ajung la 79.360 euro pentru 550i, iar pentru GT preturile sunt intre 53.196 euro si 81.406 euro.

Noua Serie 5 pastreaza caracterul de lux, aduce modificari de design si o gama extinsa de motoare, iar tehnologiile ConnectedDrive ii sporesc atractivitatea si performanta, scrie paultan.org.

Farurile cu xenon sunt standard la toate modelele si au fost introduse pachetele BMW Luxury Line si BMW Modern Line cu echipamente si elemente de design exclusive.

Gama de motorizari a fost extinsa, BMW 518d fiind acum versiunea Diesel de intrare in gama. Propulsorul Diesel de patru cilindri dezvolta 143 CP si poate fi comandat pe sedan si pe Touring.

Ca si BMW 520d Sedan, 518d inregistreaza economii impresionante de consum de carburant, 4,5 litri/100 km si emisii de CO2 de numai 119 g/km.

Gama cuprinde si BMW 520d xDrive, atat sedan cat si Touring, iar numarul versiunilor echipate cu sistemul inteligent de tractiune integrala a crescut la opt pentru sedan si la sapte pentru Touring.

Varful de gama este propulsorul V8 TwinPower Turbo care dezvolta 450 CP.

Noua Serie 5 cuprinde patru propulsoare pe benzina si sase Diesel, la care se adauga BMW M Performance cu xDrive in varianta sedan si Touring. Pentru GT sunt disponibile doua motoare pe benzina si trei propulsoare Diesel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#BMW X5, #BMW X5 facelift, #BMW Seria 5 , #modele