Profiturile BMW, in crestere spectaculoasa

Marti, 03 August 2010, ora 22:50
1180 citiri
Profiturile BMW, in crestere spectaculoasa
Foto: BMW Gallery

Producatorul auto german BMW a raportat o crestere semnificativa a profiturilor in al doilea trimestru din acest an, de la 121 de milioane de euro, cu un an inainte, la 834 de milioane de euro.

De asemenea, vanzarile companiei s-au majorat cu 18,3 la suta, ajungand la nivel de 15,35 de miliarde de euro, relateaza CNN.

Potrivit oficialilor companiei, rezultatele au fost influentate de redresarea pietelor globale, a cresterii cererii in China si a vanzarilor mari ale noilor modele.

Datorita rezultatelor impresionante, pretul actiunilor BMW s-a majorat cu 3,4 la suta in aceasta dimineata.

Vanzarile de modele BMW, Mini si Rolls-Royce au crescut cu 12,5 la suta, in trimestrul al doilea, incluzand o crestere de 3,6 la suta in Europa si de 5,6 la suta in Statele Unite.

Cea mai spectaculoasa evolutie s-a inregistrat in Asia, unde vanzarile trimestriale s-au majorat cu 59,4 la suta, pana la un numar de 70.000 de masini.

Din acestea, aproximativ 45.000 au fost vandute in China si Taiwan, un volum aproape dublu fata de nivelul de anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#profit BMW, #vanzari BMW , #modele