BMW la puterea X1: Fa-i un loc in garajul tau

Duminica, 06 Mai 2012, ora 08:26
2005 citiri
BMW la puterea X1: Fa-i un loc in garajul tau

BMW X1, cel mai mic reprezentant al SUV-urilor marcii bavareze, are de luptat pentru suprematie cu Mercedes GLK si Audi Q5. X1 mizeaza pe dimensiunile compacte, pe tehnologia avangardista si pe inteligentul sistem X-Drive, dar si pe faceliftul din toamna care va aduce si noi dotari de top.

Ce faci atunci cand ai succes cu linia de modele SUV? Mai adaugi un model, care sa intareasca perceptia publicului ca marca ta este un reprezentant de marca al masinilor pentru plimbari in afara orasului. Noul X1 este cel mai mic reprezentant al gamei de SUV-uri de la BMW, caroseria fiind o imbinare intre un model break si unul de teren.

Designul lui X1 este imprumutat, in partea din fata, de la fratele Seria 7, in timp ce spatele si partile laterale aduc foarte mult cu break-ul de la Seria 3. Nota de originalitate a fost pastrata la interior, unde X1 reuseste sa se desprinda de X5 sau X6 si sa semene foarte putin cu X3. Totusi, elementele de design sunt in nota caracteristica BMW: totul la locul lui, simplu si aerisit. Nimic din interiorul lui X1 nu pare sa fie "in plus".

Alexandru Seremet, reprezentant BMW Romania sustine ca operatiunea de restilizare este un proces normal, pentru ca X 1 este un model care a ajuns la jumatatea ciclului de viata si care trebuie sa primeasca o reimprospatare pentru a-si intari pozitia pe piata.

Citeste mai departe despre BMW la puterea X1: Fa-i un loc in garajul tau si vezi si galeria foto pe Business24.ro.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#BMW X1 vanzari Romania, #SUV BMW, #BMW premium sport, #BMW noutati , #Romania