BMW X6 ActiveHybrid costa 103.350 de euro in Romania

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 09:42
2157 citiri
BMW X6 ActiveHybrid costa 103.350 de euro in Romania

BMW a anuntat oficial lansarea noului X6 ActiveHybrid pe piata din Romania. Cel mai puternic hibrid al momentului, va scoate din buzunarul romanilor incepand cu 103.350 de euro cu TVA.

La numai doua luni de la debutul mondial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, BMW aduce in Romania versiunea hibrida a modelului X6. Botezat X6 ActiveHybrid, modelul german va scoate din buzunarul excentricilor autohtoni incepand cu 87.000 de euro fara TVA, ceea ce se traduce in 103.350 de euro cu toate taxele incluse.

Pretul, desi piperat, este justificat pentru cel mai puternic hibrid al momentului, care dezvolta 480 de cai putere si un cuplu motor impresionant, de 780 Nm. La baza noului SAC hibrid sta o versiune modificata a motorului V8 de 4.4 litri bi-turbo, regasita si pe X6 xDrive50i, completata de doua motoare electrice ce sunt tinute in viata de un cuplu de baterii nichel-metal.

Modelul bavarez hibrid poate functiona doar in modul electric pana la o viteza maxima de 60 de km/h, garantand o autonomie de numai 2.5 kilometri in acest mod de functionare. Aceste trasaturi ii permit insa versiunii sa obtina un consum imbunatatit cu 20%, comparativ cu versiunea xDrive50i.

Resursele aflate sub capota propulseaza noul X6 ActiveHybrid pana la 100 de km/h, cu start de pe loc, in doar 5.4 secunde, promitand in acelasi timp o viteza maxima de 236 km/h.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#BMW X6 ActiveHybrid, #pret BMW X6 Romania , #Romania