Au aparut primele fotografii cu noul BMW Seria 7 (Galerie foto)

Vineri, 04 Iulie 2008, ora 10:26
4417 citiri
Au aparut primele fotografii cu noul BMW Seria 7 (Galerie foto)

BMW a "scapat" pe internet primele fotografii ale noii generatii Seria 7.

Dupa ce BMW a prezentat noile forme ale Seriei 7 clientilor sai, intr-o intalnire de gala foarte exclusivista, modelul german iese pe internet, ca de obicei, printr-o galerie foto "scapata" de echipa de comunicare a bavarezilor.

Desi fac parte din setul de fotografii oficiale pe care BMW il pregateste pentru lansare peste doua zile, imaginile sunt mici si preluate, spun sursele, din directorul de imagini digitale Flickr.

Ce aduce nou Seria 7, cel mai luxos model al celor de la BMW? O linie inspirata evient din coneptul CS, noi LED-uri care confirma trendul de design inceput de amicii de la Audi, o grila ceva mai mare in dimensiuni si stopuri schimbate ca stil.

Desi presa auto internationala sustine ca noul "spate" al lui Seria 7 va atrage o multime de critici, schimbarile exterioare au fost mentinute de BMW la nivel minim, cele mai evidente modificari avand loc sub caroserie, in ceea ce priveste ampatamentul, ecartamentul si motoarele.

Apropo de unitatile de propulsie, acestea vor avea in varf V8-ul de 4.4 litri si 400 de cai pe care l-am avzut sub capota lui X6, acesta urmand sa fie cuplat cu o transmisie XF cu opt rapoarte.

Normal, BMW isi va mentine linia inovatoare si in ceea ce priveste noua generatie Seria 7, urmand sa arunca in lupta o multime de sisteme inovatoare.

Printre acestea, cruise control-ul radar, o noua generatie a pachetului night vision, un sistem dual view pentru monitorul de pe plansa de bord si sisteme de detectie a depasirii liniei benzii de mers.

Fotografiile oficiale ale noului Seria 7 vor fi prezentate oficial peste doua zile, urmand ca prima aparitie a modelului bavarez sa aiba loc in octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...