BMW a lansat o editie speciala pentru M3

Luni, 01 Iunie 2009, ora 12:52
1057 citiri
BMW a lansat o editie speciala pentru M3

BMW a anuntat oficial ca a pus la punct o editie speciala a modelului M3. Botezata chiar Edition Models, noua versiune vine cu modificari estetice noi si o suspensie imbunatatita.

BMW incearca sa sporeasca popularitatea modelului de performanta M3 cu Edition Models, o versiune speciala, atent personalizata, care va fi disponibila pe piata timp de sase luni, incepand din iulie. Noua editie speciala vine cu o serie de modificari estetice si cu o suspensie imbunatatita.

La nivel exterior, caroseria poate fi vopsita in culorile galben Dakar, negru, alb Alpine si Monte Carlo Blue Metallic. Toate nuantele vor fi regasite si in interior, nemtii incercand astfel sa creeze o sinonimie. Pentru a accentua caracterul premium al modelului, BMW a inclus si un pachet de accesorii cromate folosite la nivelul tevilor de esapament, a grilei frontale si a prizelor de aer laterale.

Look-ul exterior este completat de un set de jante de 19 inch, gandite de divizia M, si de noi carcase pentru oglinzile laterale. La interior, asa cum va spuneam, habitaclul a primit o combinatie de doua culori, dintre care una identica cu cea a caroseriei. Spiritul sportiv a fost pastrat si amplifiat cu logo-uri M, stilizate.

Pachetul introdus de BMW pe noul M3 Edition Models include si o modificare a suspensiei, care a fost coborata cu 10 mm.Sub capota, clientii vor regasi insa aceeasi unitate V8 de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 420 de cai putere, cuplata la o transmisie manuala sau una automata cu dublu ambreiaj.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#BMW M3, #editie speciala M3, #Edition Models , #stiri BMW