Inca trei reprezentante BMW in Romania

Duminica, 18 Septembrie 2011, ora 18:35
2032 citiri
Inca trei reprezentante BMW in Romania

Reteaua de distributie a BMW Group in Romania se extinde in aceasta toamna cu trei noi reprezentante, in Arad, Braila si Pitesti, intr-o perioada dificila pentru acest sector, cand dealerii auto locali nu si-au mai pus problema dezvoltarii, pe fondul dificultatilor financiare din ultimii trei ani generate de caderea pietei auto.

In Arad, Grup West va deschide pe 22 septembrie un centru BMW. "Investitia totala se ridica la 2,5 milioane euro. Infrastructura se compune din showroom si spatii administrative, depozit piese, atelier service mecanica, atelier tinichigerie si vopsitorie, doua spalatorii auto. Suprafata construita este de 2.800 mp, iar terenul aferent are o suprafata totala de 6.250 mp", a declarat directorul de marketing al companiei, Matei Blaj.

Grup West comercializeaza automobile BMW, Opel, Saab si Chevrolet si mai are un dealership BMW in Oradea. In 2011, pana in iulie, compania a livrat 105 automobile BMW, doua Saab, 119 Opel si 108 Chevrolet. "Ne asteptam ca la finalul anului 2011 sa ajungem in total la peste 800 de masini noi si rulate", a spus Matei Blaj.

De la inceputul activitatii de dealer auto, Grup West a livrat peste 10.000 masini (noi si rulate) in cele trei judete acoperite - Arad, Bihor si Satu Mare. In 2010, compania a livrat 722 masini noi si peste 200 de masini rulate.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#noi reprezentante BMW Romania, #vanzari bmw romania , #stiri BMW