In vreme de recesiune, BNR angajeaza cofetar

Marti, 27 Ianuarie 2009, ora 13:01
2949 citiri
In vreme de recesiune, BNR angajeaza cofetar

Aveti cumva pregatire de cofetar-patiser? Ati dat lovitura! Va puteti angaja nici mai mult nici mai putin decat la Banca Nationala a Romaniei.

Nu, nu este o gluma, asa cum pare la prima vedere. Prestigioasa institutie a dat anunt ca angajeaza - in aceste vremuri, cand multa lume isi pierde locul de munca - o persoana cu studii medii sau nici macar atat, cu abilitati in comunicare si care dovedeste "cunoasterea limbii romane".

Postul vacant de lucrator gestionar (cofetar-patiser), cu contract de munca pe durata nedeterminata, se afla la Centrul de Perfectionare Profesionala si Activitati Sociale Bucuresti din cadrul Bancii Nationale. Insa Banca Centrala nu angajeaza chiar orice fel de patiser.

Pomelnicul cu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatul are 12 pozitii. Intre acestea se afla conditii precum capacitatea de a lucra in conditii de stres, sa nu aiba angajati in banca sotul/sotia, parintii, copiii, fratii/surorile, alte rude sau fini pana la gradul II inclusiv.

In plus, persoana trebuie sa nu fi participat la mai mult de trei concursuri in Banca Nationala a Romaniei, centrala plus sucursale, pe un post care presupune aceeasi activitate. Nici spiritul de initiativa nu trebuie sa lipseasca cu nici un chip candidatului care va avea disponibilitate pentru lucrul in echipa, apt de munca, aspect dovedit prin adeverinta medicala.

De asemenea, sa nu i se fi desfacut contractul de munca din motive care tin de persoana salariatului in ultimii 5 ani de activitate profesionala. In data de 3 februarie 2009 candidatii vor telefona pentru a primi detalii legate de desfasurarea probelor de concurs, care va avea loc doua zile mai tarziu, se arata in anuntul publicat de BNR. In cadrul concursului, candidatii vor fi supusi unui interviu preliminar si unei testari psihologice.

Nota minima de promovare este 7 la testul profesional practic, si tot 7 la interviul socio-profesional. Fiecare proba de concurs este eliminatorie.

Candidatii nemultumiti de rezultatul la testul profesional practic pot depune contestatie la registratura BNR in atentia Directiei resurse umane din centrala Bancii Nationale a Romaniei, in termen de 48 de ore de la data comunicarii rezultatelor, indiferent de modalitatea de comunicare.

Termenul de solutionare a contestatiei este de maxim 10 zile lucratoare de la data inregistrarii la Registratura BNR. Candidatii pot contesta numai notele obtinute la propriul test profesional practic. Rezultatele obtinute la interviul preliminar si la interviul socio-profesional nu pot fi contestate.

Vlad Voiculescu

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#BNR angajeaza cofetar, #conditii angajare BNR , #banci