Ziare.com

Rezervele valutare ale BNR au avut o crestere record in 2010

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 16:01

   

Rezervele valutare ale BNR au avut o crestere record in 2010
Rezervele valutare de la Banca Nationala a Romaniei se situau la 31 decembrie la nivelul de 32 432 milioane euro, fata de 32 800 milioane euro la 30 noiembrie 2010, in crestere cu 4.13 miliarde de euro fata de nivelul din 2009.

Rezervele internationale ale Romaniei (valute plus aur) la 31 decembrie 2010 au fost de 35 950 milioane euro, fata de 36 322 milioane euro la 30 noiembrie 2010, anunta site-ul Bancii Nationale a Romaniei.

Banca Nationala a avut intrari de 821 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, alimentarea conturilor Ministerului Finantelor Publice, venituri din administrarea rezervelor internationale si altele.

Iesirile s-au cifrat la 1 189 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, plati de rate si dobanzi aferente datoriei publice externe directe si garantate de stat, precum si deprecierea dolarului american si lirei sterline fata de euro cu impact asupra diminuarii valorice a partii din rezerva internationala denominata in aceste doua valute .

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1597 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Rezervele valutare ale BNR au avut o crestere record in 2010

Voi spuneti ca au crescut in titlu,dar daca citesti articolul vezi ca au scazut.Care-i realitatea ?

 

Titlul e scris cu lene

Daca mai scriau si "fata de 2009" era mai clar.

Santem printre ultimii ca nivel de trai

Ce mare chichirez a facut Banca cand din imprumuturile primite 75% au mers la ei si 25% catre populatie.Cine controleaza Banca Nationala?Nimeni.Exista un Consiliu pe criterii politice,care habar nu are,dar primesc salarii grase.Isarescu ne crede prosti.Pe cate banci a obigat sa investeasca beneficiile in tara,pe nici una.Santem printre putinele tari din Europa in care bancile nu ofera cecking.Cine verifica beneficiile inchirierii aurului catre alte banci pe principiul aurul face aur.Nu cred ca Presedintele,Primul ministru,Ministrul de finante,pot controla BNR.Si atunci cine il verifica pe Isarescu,care este acolo de cand lumea?Probabil alte forte,care ne fixeaza si locul si nivelul de trai

???? Ia mai recititi ce ati scris in articol , baieti ....

......

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor