Leul a pierdut inca 0,6 bani in fata monedei unice

Joi, 04 Septembrie 2008, ora 14:49
866 citiri
Leul a pierdut inca 0,6 bani in fata monedei unice

Moneda nationala si-a continuat deprecierea in raport cu euro, cursul oficial afisat joi de BNR fiind stabilit la 3,5555 lei, cu 0,6 bani sub nivelul inregistrat in ziua precedenta.

Aceasta este a treia zi consecutiv in care leul pierde teren in fata monedei unice europene, in ton cu celelalte monede din regiune.

Un nivel apropiat a fost inregistrat pe data de 12 august, cand BNR a publicat un curs de 3,5570 lei/euro.

Fata de dolarul american, cursul de referinta publicat joi de BNR arata o apreciere cu peste un ban (0,6%) a leului, pana la 2,4496 lei/dolar, de la 2,4645 lei/dolar, cat era miercuri.

Pe pietele internationale, moneda americana s-a depreciat usor, de la varful ultimelor opt luni atins in sedinta precedenta, osciland intre 1,4465 dolari/euro si 1,4540 dolari pe euro. La 14:00, ora Romaniei, euro era cotat la 1,4468 dolari si inregistra o tendinta de depreciere fata de moneda americana, scrie NewsIn.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#curs valutar, #leu, #euro , #curs valutar