Leul s-a apreciat cu 0,5 bani

Luni, 24 Noiembrie 2008, ora 13:39
1258 citiri
Leul s-a apreciat cu 0,5 bani

Moneda nationala s-a depreciat usor in fata euro, cursul oficial fiind stabilit de BNR la 3,7985 lei, cu mai putin de 0,5 bani peste nivelul inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute.

Leul a deschis prima sedinta a saptamanii intarindu-se brusc in primele tranzactii de la 3,8250 la 3,7883 lei/euro, insa, ulterior a intrat pe o tendinta de depreciere, pana la 3,8050 lei/euro.

"Leul s-a depreciat dupa castigul din deschidere, intr-o miscare corelata cu cea a pietelor emergente si a celor internationale, dupa ce moneda nationala a incercat sa sparga pragul psihologic de 3,79 lei/euro. Probabil trebuie un motiv mai serios ca sa poata trece de acest nivel, avand in vedere ca de saptamana trecuta leul s-a consolidat deasupra acestui prag", a declarat Ciprian Mihai, sef de departament in cadrul trezoreriei Volksbank Romania, citat de NewsIn.

La randul sau, moneda americana a coborat sub pragul de 3 lei, pana la valoarea de 2,9993 lei/dolar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#curs valutar, #leu, #euro, #dolar, #apreciere leu , #curs valutar