BNR pregateste desfiintarea Progresului

Vineri, 23 Ianuarie 2009, ora 14:02
1704 citiri
BNR pregateste desfiintarea Progresului

Conducerea clubului Progesul Bucuresti a emis un comunicat de presa in care acuza conducerea BNR ca vrea desfiintarea echipei:

"Actionarii SC FC Progresul Bucuresti SA, dupa eforturi deosebite facute la acest inceput de an, pentru a redresa situatia financiara a clubului, astfel incat performanta sa poata continua, se confrunta astazi cu o situatie cu totul speciala: anjagatii BNR din Complexul "Cotroceni" refuza sa permita accesul lucratorilor Distrigaz SA in incinta Parcului cu Platani, pentru a verifica si porni instalatia de gaze naturale. Astfel, nu se poate derula contractul incheiat intre clubul nostru si Distrigaz Sud, facand imposibila desfasurarea activitatii sportive.

In aceste conditii, este foarte posibil ca un club de fotbal de traditie din Romania sa se desfiinteze, dupa 65 de ani de existenta - trimitand astfel in somaj peste 100 de persoane si destramand Centrul de copii si juniori, unde activeaza peste 200 de copii, centru recunoscut pentru jucatorii de valoare formati aici, de-a lungul timpului.

In conditii de criza economica severa, este inca o lovitura sub centura, provocata de iresponsabilitatea unor angajati ai BNR. Pe langa faptul ca lezeaza imaginea unei institutii extrem de importante din Romania, Banca Nationala a Romaniei, acest fapt poate aduce grave prejudicii chiar imobilelor proprietatea BNR, care pot suferi daune serioase, in conditii de iarna, fara incalzire.

Ne rezervam dreptul de a solicita Primarului General al Municipiului Bucuresti autorizatia pentru un miting, la intrarea principala a Bancii Nationale a Romaniei, la care sa participe angajatii si jucatorii, seniori ca si juniori, antrenorii, actionarii, suporterii, toti cei care continua de ani de zile sa activeze sub culorile bleu-albastru ale unui club infiintat in 1944 chiar de BNR", se arata in comunicatul semnat de Av. Bogdan Tohaneanu, actionar al echipei din Parcul cu Platani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Progresul se desfiinteaza, #BNR, #stadion Cotroceni , #stiri BNR