Filmul despre legendarul Bob Marley face furori printre americani. Topul încasărilor

Luni, 26 Februarie 2024, ora 12:24
1557 citiri
Filmul despre legendarul Bob Marley face furori printre americani. Topul încasărilor
Actorii din filmul despre legendarul Bob Marley

Filmul biografic ''Bob Marley: One Love'', dedicat legendarului cântăreţ de muzică reggae Bob Marley, şi-a menţinut poziţia de lider la box office-ul nord-american în acest weekend, cu încasări de 13,5 milioane de dolari, conform estimărilor date publicităţii duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează luni AFP.

Cântăreţul jamaican Bob Marley, care a avut un succes fulgerător în industria muzicală şi a decedat în 1981, la doar 36 de ani, este interpretat de actorul britanic Kingsley Ben-Adir, cunoscut pentru rolul Malcolm X din lungmetrajul ''One Night in Miami''.

În urma acestei producţii biografice este situat un film de animaţie adaptat după o manga de succes, "Demon Slayer".

"Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba", clasat pe locul secund la box-office, cu încasări de 11,6 milioane de dolari, confirmă succesul popular al acestui fenomen din Japonia. "Un start excelent" pentru un astfel de film, a declarat analistul David Gross, chiar mai bun decât un opus precedent lansat în martie 2023.

Pe locul al treilea se află filmul de inspiraţie creştină "Ordinary Angels", cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Acesta relatează povestea adevărată a unei coafeze din Kentucky care îşi uneşte comunitatea restrânsă pentru a ajuta un văduv rămas singur să îşi îngrijească aibă grijă de fiica sa bolnavă.

După această dramă, pe a treia poziţie a clasamentului încasărilor din weekend, se află filmul cu supereroi Marvel "Madame Web", cu 6 milioane de dolari. În acest al patrulea film Sony din universul Spider-Man, actriţa Dakota Johnson interpretează un paramedic cu puterea clarviziunii.

Filmul de animaţie ''Migration'' ocupă poziţia a cincea, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Argylle" (2,8 milioane de dolari)

7. "Wonka" (2,5 milioane de dolari)

8. "Drive-Away Dolls" (2,4 milioane de dolari)

9. "The Beekeeper" (2 milioane de dolari)

10. "The Chosen: S4 EP 4-6" (1,8 milioane de dolari)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant sunt cele trei mari vedete pe care selecţionata masculină de baschet a Statelor Unite se va baza la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară...
#Bob Marley, #Film, #americani, #incasari , #stiri externe