Bobonete și Oțil, înainte să ajungă celebri. "Cea mai valoroasă treabă: soția care face poza este tot aia de când erai sărac"

Joi, 19 Mai 2022, ora 12:01
26718 citiri
Bobonete și Oțil, înainte să ajungă celebri. "Cea mai valoroasă treabă: soția care face poza este tot aia de când erai sărac"
Dani Oțil și Mihai Bobonete FOTO Facebook/ Dani Oțil

Dani Oțil, unul dintre realizatorii emisiunii de dimineață de la Antena 1, a publicat pe contul său de pe Facebook o fotografie în care apare alături de Mihai Bobonete.

Cei doi sunt foarte tineri în poză și se află la masă, în bucătăria unui apartament de bloc.

În mesajul care însoțește postarea, Dani Oțil îi provoacă pe urmăritorii săi să ghicească câți bani mai aveau până la salariu, lăsând să se înțeleagă că era o perioadă în care nu deveniseră celebri, iar veniturile lor erau modeste.

"Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale și câți bani mai aveau până la salariu.

Doar răspunsuri greșite", a scris vedeta pe Facebook.

În unul dintre comentarii, Oțil remarcă faptul că Bobonete are aceeași soție: "Râdem, glumim... Dar cea mai valoroasă treabă din poză e faptul că soția ta (care face poza) e tot aia...de când erai sărac. No comment."

Urmăritorii paginii au comentat această observație, unii cu umor.

"Ar fi fost culmea să stea cu el când n-are bani și să-l lase când începe și el să fie cunoscut."

"Și mai important este că soțul (bogat între timp) a rămas lângă soția lui și nu și-a luat aere de heartbreaker."

"Tu între timp ai schimbat câteva partenere."

Unii sunt preocupați de mâncarea de pe masă

"La cât cărnet e în oala aia era bogăție, o ardeați pe tradițional, sa vă fie de bine!"

"Legenda spune că lui Stan și Bran le-a surâs mereu mâncarea de tipul mămăliga "brânzali", chiar înainte de micile salarii."

"Bobonete și Daniel aveau pe masă mămăligă, smântână, brânză, cârnăciori, slănină, ouă ochiuri, vinete, că le veneau pachet de acasă. Banii nu erau o problemă pentru ei."

"E de apreciat ca ai curaj sa expui o astfel de poza. Felicitări!!! Alții au uitat de unde au plecat și fac tot posibilul ca trecutul sa nu iasă la iveala în veci! Erau Vremuri frumoase și eram mult mai fericiti ca acum și lumea era mai buna! Sunteți cei mai tari."

"Micutzu și Răzvan, au icre negre la ceaun și prosseco la carafă, niște tort vegan cu gust de vanilie și discutau despre cripto monede. Cred."

Cei mai mulți înțeleg morala, cu muncă și talent poți ajunge departe

"Doi băieți simpatici și talentați care și-au urmat un vis."

"Dincolo de acestă fotografie rămâne morala: Cu muncă și talent poți ajunge departe!

Acești băieți au plecat de acasă cu puțin iar pentru tot ce au și sunt, au muncit."

"Așa se nasc și cresc oamenii adevărați, nu uită prin câte au trecut și de unde au plecat!"

"Asta înseamnă să te comporți ca un om normal și să nu uiți de unde ai plecat! Felicitări amândurora pentru unde ați ajuns și că ați rămas aceeași oameni frumoși."

"Puține persoane publice expun și astfel de amintiri. Bravo vouă, băieți! Cu ambiție și muncă se poate. Asta e ce înțeleg eu de la voi."

Postarea a adunat 38.000 de aprecieri și peste 1000 de comentarii.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
Dîncu despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: ”A avut în spate câțiva lideri importanți / Arată pentru prima dată că Estul e important”
Dîncu despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: ”A avut în spate câțiva lideri importanți / Arată pentru prima dată că Estul e important”
Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării şi candidat PSD la alegerile europarlamentare, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a avut în spate mai mulţi lideri europeni atunci când şi-a...
#Bobonete, #Dani Otil, #fotografie, #tinerete, #celebritate , #stiri vedete