Semnificația vizitei președintelui Franței în România. Noi informații despre Grupul de luptă al NATO din țara noastră
Bogdan Aurescu / stiri Bogdan Aurescu
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit luni, 13 iunie, despre importanța vizitei pe care o va face în țara noastră președintele Franței, Emmanuel Macron. ”O vizită extrem de importantă, care confirmă sprijinul pe care Franţa îl acordă posturii de descurajare şi apărare a NATO pe flancul Estic, inclusiv prin ...
Precizările ministrului de Externe despre posibila vizită la Kiev a președintelui Iohannis: ”Se anunţă după ce are loc, nu înainte”
Luni, 13 Iunie 2022, ora 21:40 - Precizările ministrului de Externe despre posibila vizită la Kiev a președintelui Iohannis: ”Se anunţă după ce are loc, nu înainte”
Bogdan Aurescu / stiri Bogdan Aurescu
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a precizat luni, 13 iunie, că, în contextul războiului, vizitele înalţilor demnitari în Ucraina au fost anunţate post factum. Precizarea a fost...
De ce (nu) joacă Turcia cu România la Marea Neagră
Marti, 31 Mai 2022, ora 10:49 - De ce (nu) joacă Turcia cu România la Marea Neagră
Bogdan Aurescu / stiri Bogdan Aurescu
România și Turcia și-au propus de peste un deceniu să se coordoneze în această regiune, dar totul a rămas la nivelul retoricii. Înalții oficiali români și turci au discutat de mai...
Eveniment important dedicat securității, găzduit în premieră de România: ”Reconfirmă rolul țării noastre la nivel european şi transatlantic”
Luni, 30 Mai 2022, ora 22:06 - Eveniment important dedicat securității, găzduit în premieră de România: ”Reconfirmă rolul țării noastre la nivel european şi transatlantic”
Bogdan Aurescu / stiri Bogdan Aurescu
Ministerul Afacerilor Externe a informat luni, 30 mai, că țara noastră va găzdui, în premieră, Reuniunea Liderilor de la Munchen. La eveniment vor fi abordate subiecte de interes major pentru...
România susține „aderarea rapidă” a Suediei și Finlandei la NATO: „Aderarea celor două state va duce la o Alianţă mai puternică”
Duminica, 15 Mai 2022, ora 10:10 - România susține „aderarea rapidă” a Suediei și Finlandei la NATO: „Aderarea celor două state va duce la o Alianţă mai puternică”
Bogdan Aurescu / stiri Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat sâmbătă, în prima zi a Reuniunii informale a miniştrilor de externe din statele NATO desfăşurată la Berlin, la discuţia cu...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Bogdan Aurescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Bogdan Aurescu
Bogdan Aurescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Bogdan Aurescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.