Verdict dur despre bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Este un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta”

Miercuri, 06 Aprilie 2022, ora 10:12
7270 citiri
Verdict dur despre bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Este un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta”
Mașina lui Bogdan Drăghici după ce a izbit porțile Ambasadei Rusiei FOTO Facebook/ Constanta Info

Declarație halucinantă a psihiatrului Gabriel Diaconu. Acesta a afirmat miercuri, 6 aprilie, că Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei în București și a murit după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare fiindcă și-a violat fiica, era doar ”un pedofil complexat” care ”și-a meritat soarta”.

Psihiatrul povestește că l-a întâlnir pe Bogdan Drăghici în urmă cu câțiva ani, în studioul unei televiziuni, și că ”rareori a văzut ”o pesoană cu un arc biografic atât de pervers”.

”Persoana respectivă este Bogdan Drăghici.

Bogdan Drăghici este un prădător sexual, un violator de copii, o persoană care a fost acuzată, și deunăzi condamnată, pentru aceste infracțiuni, la 15 ani de închisoare.

Bogdan Drăghici este un om pe care l-am întâlnit, acum mulți ani, într-un studio de televiziune, într-o perioadă în care conducea un ONG numit T.A.T.A. care milita pentru ”drepturile taților”, respectiv care s-a luptat pentru ceea ce a sfârșit prin a se numi ”alienarea parentală”.

Așa cum spuneam unei colege jurnalist adineauri, rareori am întâlnit o pesoană cu un arc biografic atât de pervers. Iar Drăghici, fără doar și poate, este un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta. Ce-i drept, moartea lui este o ultimă declarație de dispreț față de justiție, dovadă că Drăghici trăia cu sentimentul impunității, și se considera deasupra brațului dreptății”, scrie Gabriel Diaconu.

Psihiatrul adaugă că gestul nu are legătură cu conflictul din Ucraina, iar apoi îl numește pe Bogdan Drăghici un ”psihopat”, ”monstru”, care nu merită atenție.

”N-are a face nimic povestea acestui psihopat nici cu conflictul din Ucraina, nici cu lupta pentru libertate a ucrainenilor, iar numele lui n-ar trebui menționat în legătură cu ce trăiește acest popor în ultima vreme.

În fapt, în fantezia lui megalomaniacală, Drăghici se vedea un ”deschizător de drumuri”, câtă vreme în realitate - și el știa asta - nu era decât un pedofil complexat, un consumator de pornografie infantilă, un monstru. Dar un monstru căruia-i plăcea adulația, popularitatea, îi plăcea să fie relevant respectiv în centrul atenției.

Nu merită nicio atenție. Nu merită nici măcar compasiune pentru felul în care a murit.

Fiecare violator de copil ar trebui să-și întoarcă fața și să plângă, iar numele lui ar trebui șters din memoria colectivă. Pentru că una e să ai o boală psihică, oricare ar fi ea, alta e să victimizezi o altă ființă umană. Iar când acea ființă este copil, și nu are abilitatea de-a se apăra, este cu atât mai odios”, continuă Gabriel Diaconu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Bogdan Draghici violat fiica, #Gabriel Diaconu pshiatru, #sinucis, #ambasada Rusiei , #Stiri Bogdan Draghici