Bogdan Huțucă a fost reales președinte PNL Constanța, după ce a fost singurul candidat

Marti, 27 Iulie 2021, ora 11:16
1390 citiri
Bogdan Huțucă a fost reales președinte PNL Constanța, după ce a fost singurul candidat

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă a fost reales în această funcție în urma alegerilor interne de luni seară, 26 iulie, la care a fost singurul candidat. La final, acesta a fost felicitat de ministrul Energiei Virgil Popescu.

Deputatul Bogdan Huţucă afirmă, după ce a fost reales luni seara în fruntea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Constanţa, fiind de altfel şi singurul candidat pentru această funcţie, că a construit împreună cu ceilalţi membri o echipă extraordinară care a reuşit să câştige alegerile prezidenţiale.

Bogdan Huţucă a fost reales luni, preşedinte al PNL Constanţa, afirmând că îşi propune să aibă cel puţin aceleaşi rezultate şi la alegerile din 2024 ca la precedentele alegeri locale, parlamentare şi prezidenţiale.

“Mulţumesc liberalilor constănţeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanţa! Primii patru ani în fruntea PNL Constanţa au fost o onoare şi o bucurie. Împreună am construit o echipă extraordinară care a reuşit să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare. În 2024 ne propunem să obţinem cel puţin aceleaşi rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuşi!”, a declarat Bogdan Huţucă.

El a fost felicitat de către ministrul Energiei, Virgil Popescu, care a afirmat că are încredere că PNL Constanţa se va alătura echipei câştigătoare.

“Felicitări Bogdan Huţucă, reales preşedintele PNL Constanţa! Le doresc mult succes colegilor liberali de la Constanţa pentru că au dovedit că se poate face performanţă. Şi vor face şi pe viitor, pentru că au soluţii şi proiecte pentru dezvoltarea judeţului Constanţa. Mă bucur că le-am fost alături de prim - ministrul Florin Cîţu şi am încredere că şi PNL Constanţa se va alătura echipei câştigătoare”, a afirmat Virgil Popescu.

Bogdan Huţucă a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedintele al PNLConstanţa.

La conferinţa de alegeri au fost prezenţi, printre alţi membri importanţi ai PNL, premierul Florin Cîţu şi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Citeste si:
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Orban: PNL a pierdut masiv din încredere. Criza politică pune sub semnul întrebării guvernarea
Orban: PNL a pierdut masiv din încredere. Criza politică pune sub semnul întrebării guvernarea
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că partidul "a pierdut masiv din încredere" şi după 30 mai, în interiorul formaţiunii, s-a declanşat o luptă "foarte dură", cu...
Sursa: Ziare.com