Noi dezvăluiri din CV-ul lui Bogdan Licu. A luat BAC-ul cu 5 la Limba Română. Media celor patru ani de liceu: 6,72

Marti, 03 Mai 2022, ora 09:27
16574 citiri
Noi dezvăluiri din CV-ul lui Bogdan Licu. A luat BAC-ul cu 5 la Limba Română. Media celor patru ani de liceu: 6,72
Diploma de BAC a lui Bogdan Licu a fost făcută publică de jurnalista Emilia Șercan FOTO Facebook/Emilia Șercan

Jurnalista Emilia Șercan prezintă, pe pagina sa de Facebook, noi detalii din CV-ul lui Bogdan Licu, propus de PSD judecător la Curtea Constituțională. Diploma de BAC a lui Licu arată că acesta a fost un licean mediocru și submediocru.

Plenul Camerei Deputaților votează marți, 3 mai 2022, un nou membru pentru Curtea Constituțională a României. Potrivit jurnalistei Emilia Șercan, favorit este Bogdan Licu. „Formal a fost propus de PSD, însă și PNL și-l dorește la fel de mult. Să nu uităm că președintele Klaus Iohannis l-a numit procuror-general interimar, în ciuda unui aviz negativ pe care Consiliul Superior al Magistraturii i l-a dat lui Licu.

La audierea din Parlament de săptămâna trecută, Bogdan Licu a declarat că notele mici din facultate și de la licență le-a lua pentru că a trebuit să își întrețină familia, deci au fost un accident, iar noi ar trebui să înțelegem că el a fost un tip strălucit la învățătură”, scrie Emilia Șercan, pe Facebook.

Jurnalista arată, publicând diploma de BAC a lui Licu, că acesta a fost un elev mediocre și în liceu, nu numai în facultate.

„Bogdan Licu promovează în clasa a XI-a la Liceu Sanitar din București în 1986, la profilul Sanitar – Laborant farmacie, pe care îl termină în vara lui 1988. Examenul de bacalaureat de la finalul clasei a XII-a l-a promovat cu media generală 7,00. A obținut nota 5 la Limba română, 6 la Chimie, 8 la Biologie și 9 la proba practică. Notele pentru cei patru ani de studiu din liceu au fost mediocre și submediocre: 7,66 în clasa a IX-a, 7,25 în clasa a X-a, 5,62 în clasa a XI-a și 6,35 în clasa a XII-a (n.r. media anilor de studii: 6,72)”, mai arată Emilia Șercan, care se întreabă, având în vedere parcursul profesional și academic al lui Bogdan Licu, „cine se află, totuși, în spatele numirii lui Bogdan Licu la CCR?”.

#Bogdan Licu, #curtea constitutionala, #Emilia Sercan , #stiri Bogdan Licu