Ziare.com

Duvaz, propus presedinte al Comisiei de afaceri europene din Camera

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 19:59

   

Duvaz, propus presedinte al Comisiei de afaceri europene din Camera
Grupul parlamentar PSD l-a propus pe deputatul Bogdan Niculescu Duvaz pentru functia de presedinte al Comisiei pentru afaceri europene in locul deputatului social - democrat Viorel Hrebenciuc, urmand ca propunerea sa primeasca un vot din partea plenului Camerei Deputatilor.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost ales la inceputul sesiunii parlamentare in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, aceasta functie fiind incompatibila cu cea de presedinte de comisie.

"In cadrul sedintei grupului parlamentar PSD din data de 10.09.2012 s-a hotarat ca domnul deputat Niculescu Duvaz Bogdan Nicolae, membru al Comisiei pentru afaceri europene, va ocupa functia de presedinte al comisiei in locul domnului deputat Viorel Hrebenciuc, acesta ramanand membru al comisiei", se arata in scrisoarea inaintata Biroului Permanent de catre liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: rNews

Articol citit de 1134 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Schimbari peste schimbari

Daca schimbi pe dracu cu sora-sa nu rezolvi nimic! Eu sper sa va schimbati cu totul! Adica sa plecati de la putere ca ne faceti rau pe toate planurile, dar mai ales pe plan extern!

 

Duvaz- un bolsevic sinistru

Eu cand il aud si il vad pe acest comunist bolsevic imi vine scarba. Cand vom scapa oare de astia? Pe langa acestea este si un incult. Habar n-are sa vorbeasca corect limba romana! Auziti si voi unde vor sa-l "unga"?

Nu, puteti spune ca pupa mina lui Iliescu, dar

incult nu este. A facut architectura, pe adevaratelea. Dar nu a profesat niciodata. Mai mult cu pusca pe la vinatori tovarasesti decit pe santiere de constructii. Asa se face cariera in Partidul Comunist Roman! Ma contrazici, mai Bogdane?

Alt circar tovarasesc! De unde ii adunati mai camarazi? Sint

generatii spontane, sau se inmultesc prin diviziune socialista? Sa mai faca si Bogdanel o vizita la Paris sa ii vada pe fostii prieteni de la ccitac sau de la Mincu. Mai traiesc doi-trei, merita voiajul Bogdanel. Inainte aveai un Trabant nou-nout, acum un 4x4 cu care poti trece peste bordurile trotuarelor adversarilor politici. La mai mare, tovarase! Atentie, am fost colegi si buni cunoscuti, s-ar putea sa imi aduc aminte de alte porcarii...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor