Ziare.com

Bogdan Olteanu a primit aviz favorabil pentru functia de viceguvernator BNR

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 22:16

   

Bogdan Olteanu a primit aviz favorabil pentru functia de viceguvernator BNR
Florin Georgescu, pentru prim viceguvernator, si Cristian Popa si Bogdan Olteanu, pentru cele doua functii de viceguvernator, au primit aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru pozitii executive in noul Consiliu de Administratie al BNR.

Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).

Cristian Popa si Mugur Isarescu au fost singurii care au primit in unanimitate aviz favorabil pentru un nou mandat in conducerea BNR, pentru Florin Georgescu a fost o singura abtinere, in timp Bogdan Olteanu a primit 27 de voturi pentru, 14 contra si o abtinere.

Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, nu a primit aviz favorabil pentru postul de viceguvernator pe care a candidat, in conditiile in care a primit 24 de voturi contra, 14 pentru si trei abtineri. Daniel Daianu si Silviu Cerna nu primit nici ei suficiente voturi pentru un aviz favorabil.

"Speram ca birourile permanente sa se reuneasca pana cel tarziu joi, dar este posibil chiar si maine (miercuri)", a declarat preseditnele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Viorel stefan.

In urma votului, PSD a obtinut trei locuri in CA, PDL si PNL cate doua, iar UDMR unul.

Dupa votul din Comisii, birourile permanente din Parlament ar urma sa se reuneasca pana cel tarziu joi, posibil chiar miercuri, potrivit presedintelui Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Viorel stefan.

Consiliul de Administratie al BNR, in care se iau deciziile majore, precum cele de politica monetara, este format din noua membri, din care patru cu functie executiva (guvernatorul, prim-viceguvernatorul si doi viceguvernatori).

In actualul mandat, care expira in 10 octombrie, membrii CA ai BNR sunt: Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator, Eugen Dijmarescu - viceguvernator, Cristian Popa - viceguvernator, Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu.
Sursa: rNews

Articol citit de 3950 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
23 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Traiasca fratele lui Elton John

Daca acest papagal a ajuns viceguvernator al BNR vai de mama noastra. Personal am anumite indoieli asupra capacitatii sale de a face fata (profesional vorbind) la jobul acesta!

 

 

Ei...asa da schimbare..de dragul schimbarii!!!TRAIASCA MATUSA GHIZELA!!!

Vedeti biune ca daca nu ai o matusa Tamara,e buna si un a Ghizela.
Bravo,deci guvernul Boc e de vina ca avem oameni incompetenti in pozitii cheie.
Ei ,ciutacilor ce mai ziceti de miscrarea asta?
S-a lasat iarasi cumparat PeNeLeul???

 

 

Dragi catei pedelei.

Nu aveti voi nici mutra si nici fason de vice-guvernator al BNR. Multumiti-va cu oasele pe ca vi le arunca Bogdan Olteanu si spuneti sarut mana nea Bogdane.

 

 

Ma intreb unde au fost membrii PD-L din parlament cand s-au alcatuit comisiile !

Sa-l pui pe Chitoiu vicepresedinte la o comisie permanenta ... mie mi se pare strigator la cer .

Chiar sa nu fi stiut nimeni de la PD-L ce a facut Chitoiu cand a fost sef la ANAF !???
Este un afront fata de toti contribuabilii cinstiti din Romania ! Chitoiu si cu Rusanu sunt maestrii artizani alaturi de alte nume sonore din Securitate a returnarilor de TVA catre firme fantoma , pentru produse fantoma cu acte false .

Mai oameni buni : voi acordati imunitate la hotii-hotilor , si puneti paznic lupul la oi !??

Incredibil !

Pai nu ma mai mir ca Olteanu este agreat vice-guvernator .
Tariceanu va fi iarasi prim-ministru , presupun .

 

 

patriciu a patruns si in BNR

prin nepotul bunicii vass, cu ajutorul aliantei toxice pt Romania psd+pnl.

 

 

alianta

Alianta PSD_PNL isi face si ea datoria. Cine este acest Olteanu ? Exact ce zice giv - UN PAPAGAl. Se vede ca nu este luata in seama competenta, precum Daianu.

 

 

Cine este acest Olteanu? Un nimeni...

Pe langa Daianu este un nimeni....Florin Georgescu, iar apare.....Tot aceiasi oameni se invartesc...altii nu mai avem....

 

 

Foarte interesant ... in schimbul carui dil a prins o asemene pozitie ?

.

 

 

Scumpo!

Citeste comentariul meu .

 

 

" Nu trebuie carte ca sa stii sa numeri banii " - Proverb proletcultist semanat de Gisela Vass

" Carte multa nu se cere / Pr.ost sa fii, da' s-ai Putere "
Din '47 de cand "Noi muncim, nu gandim", Romania inoata prin glod comandata de neamuri pr-oaste...
Si ne miram ca-i rufoasa, flamanda, batjocorita si bolnava si mama...

 

 

Măi analfabetule Ioan din Chicago (Ciofliceni),

Dacă tu trimiti romani să pupe mana unei scursori provenind din cominternista criminală Gizela Wass, atunci ori esti complet smintit din nastere, ori esti bolnav de sifilis in fază acută.
Pune pe cineva să-ti citească si să-ti explice ce scrie aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/Gizela_Wass
Mai caută pe internet si ce a făcut Gizela impreună cu Carlos Sacalul prin diaspora romanească si cum si unde a fost crescut copilasul Bogdănel.

 

 

no coment.....

mimica nepotului din fotografie face cat 1000 de comentarii :probabil ca a fost fotografiat chiar in momentul in care i s-a adus la cunostiinta numirea !

 

 

Biata Romanie!! A ajuns carpa tuturor golanilor si liftelor spurcate!!Biet popor umilit si orb de care isi bate joc cine vrea si cum vrea !! După cei 20 de ani dati de s.atana din Dămăroaia, am trecut de la prosti la si mai prosti. Bravos natiune, halal!!

.

 

 

PROVERB POTRIVIT

La barza chioara, ii face Dumnezeu cuib.

NOTA Expresia contine o abatere de la gramatica, o stiu, dar trebuie sa respect formula traditionala.

 

 

Succes Bogdan Olteanu

Calitatiile lui Bogdan Olteanu il recomanda sa fie viceguvernator, are cunostinte mare in domeniu economic si este cea mai buna soluti pentru aceasta functie. Din ce imi amintesc Olteanu si-a indeplinit cu succes treaba pe cand a fost membru in guvernul Tariceanu, de ce nu ar facea-o si pe functia de viceguvernator.

 

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor