Bogdan Olteanu: E vremea unei Comisii Udrea

Luni, 20 Iulie 2009, ora 11:57
3697 citiri
Bogdan Olteanu: E vremea unei Comisii Udrea

Deputatul PNL Bogdan Olteanu considera ca succesul Comisiei Ridzi trebuie dus mai departe si afirma ca ar fi momentul infiintarii unei comisii pentru anchetarea Elenei Udrea.

"E adevarat ca mistretii alearga prin curti guvernamentale, si de aceea succesul Comisiei Ridzi trebuie dus mai departe. E vremea unei Comisii Udrea, cu siguranta. N-as spune ca fructul s-a copt, ci ca s-a trecut demult, si a prins miros urat. Iar ca anvergura, vorbim de cel putin un ordin de marime in plus. Eu o propun. Ramane sa vedem cine are curajul sa intre in ea, si cine e in stare sa o conduca", scrie Olteanu pe blogul sau.

Mai mult, fostul presedinte al Camerei Deputatilor afirma ca este vremea ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa isi dea demisia.

"E vremea unei demisii Andronescu. Aici nu cred ca mai e cazul de anchete, doamna ministru are grija sa isi strige faptuirile prin piete publice. Si, daca nu am auzit de probleme cu bani, precum in cazul ministreselor pedeliste (e mai corect cotroceniste?), de haos si de atatea incurcaturi ne tiuie urechile. Poate gaseste PSD un ministru care sa faca politici publice, in loc de politizare si scandal", mai afirma liberalul.

Bogdan Olteanu este multumit de Comisia Ridzi pentru ca, dupa parerea lui, a convins ca o comisie parlamentara poate sa ancheteze si, in ciuda celor care au refuzat sa raspunda si au blocat piste, sa descopere lucruri grave.

"Poate ca nu am descoperit tot ce era de descoperit si, de aceea, punem la treaba purtatorii de arma acolo unde mai e de cercetat. Dar am descoperit lucruri grave, le-am dovedit cu acte si declaratii, si am gasit oamenii care le-au savarsit. Pe unii ii suspectam de fapte penale si propunem Parlamentului sa actioneze ca atare", a mai afirmat Bogdan Olteanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Olteanu comisie Udrea, #comisie Elena Udrea, #comisie Ridzi Olteanu , #PNL
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
PD-L=Partidul DeLapidatorilor din toate pozitiile si directiile!!!
Poza gelu
gelu
rank 1
Dar cele mai mari tunuri s-au tras si se trag de Berceanu, Videanu si Blaga!!!!