Dihonie in PNL: Candidatul Bogdan Olteanu critica dur politica primarului Chiliman

Duminica, 28 Septembrie 2008, ora 10:40
2635 citiri
Dihonie in PNL: Candidatul Bogdan Olteanu critica dur politica primarului Chiliman
Foto: articolul din "Carticica practica"

Apropierea alegerilor si sudorile reci pe care uninominalul le ofera din belsug partidelor politice romanesti, determina comportamante stranii din partea unor candidati.

Ziare.com a scris recent despre campania ipocrita si situata la limita legalitatii pe care o duce deja Bogdan Olteanu, candidat din partea PNL in Colegiul 1 din Bucuresti pentru un nou mandat in Parlament. Startul oficial al campaniei este abia pe 31 octombrie!

Recent, am primit in cutia postala un nou material despre Bogdan Olteanu. Absolut intamplator au fost strecurate in cutiile postale ale locuitorilor din zona de nord a Capitalei exemplare din revista Carticica practica unde este publicat un interviu cu cel de-al treilea om in stat, articol anuntat si pe coperta unde se afla o fotografie a lui Olteanu, alaturi de sotie si de copii.

Revista costa in mod normal 3,5 RON insa am avut sansa extraordinara sa o primesc gratuit si intamplator, dupa cum am scris mai sus. Dupa ce am frunzarit zeci de pagini cu retete culinare, am ajuns la interviul acordat Carticelei practice de catre Olteanu.

Prima bucata a interviului ne intereseaza cel mai tare pentru ca este constituita dintr-un atac dur la adresa primarului liberal, si reales, al sectorului 1, Andrei Chiliman:

"Locuim la Doi Cocosi (Bogdan Olteanu si familia sa, n.red.) si ne confruntam zilnic cu toate problemele pe care le au cei din cartierele Bucurestii Noi, Pajura, Damaroaia, Domenii: lipsa de apa, mai ales vara, lipsa metroului si a altor mijloace de transport, lipsa spatiilor de joaca si de recreere.

Desi zona e frumoasa, si destul de linistita, nu suntem inca tratati ca si locuitori ai capitalei. Sper ca din toamna, ca deputat al colegiului in care locuiesc, sa indrept toate aceste lucrur si, mai ales, sa schimb atitudinea autoritatilor locale, care, probabil, considera ca sectorul 1 se termina la Arcul de Triumf."

Campania lui Bogdan Olteanu, declansata cu mult inainte de termenul legal, este construita pe atacul autoritatilor locale, desi atat primarul, cat si un numar mare de consilieri din sectorul 1 sunt liberali, ca si sefului Camerei.

Potrivit presei, Andrei Chiliman si-a demonstrat simpatia fata de Bogdan Olteanu cand si-a trimis echipa de inspectori sa ridice corturile de campanie ale sefului deputatilor. Se pare ca Olteanu nu ceruse autorizatie pentru instalarea corturilor pe domeniul public.

Conform unor surse din PNL, dupa aceste evenimente, premierul Calin Popescu-Tariceanu l-a sunat pe Andrei Chiliman si i-a reprosat ridicarea corturilor.

Premierul a pledat soarta lui Olteanu, ceea ce a a generat o replica in registru ironic din partea lui Chiliman: "Ce, Caline, Bogdan nu mai are numarul meu de telefon? Te-a pus pe tine sa ma suni?". Si i-a transmis lui Olteanu: "Zi-i sa depuna o cerere pentru autorizatie la Primaria Sectorului 1".

Voi urmari in continuare razboiul liberalo-liberal, din capitala capitalei, adica Sectorul 1. In plus, astept cu nerabdare noi materiale informative in cutia mea postala.

Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Raportul Departamentului de Stat (DOS) al Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru anul 2023, în legătură cu România, a relevat o mulțime de informații grave referitoare la corupția...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Bogdan Olteanu, #PNL, #candidat, #Parlament, #Colegiul 1, #Andrei Chiliman, #primar, #sector 1 , #PNL