Ziare.com

Motiunea simpla a PSD pe tema educatiei, dezbatuta saptamana viitoare

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 19:14

   

Motiunea simpla a PSD pe tema educatiei, dezbatuta saptamana viitoare
Motiunea simpla pe tema educatiei depusa luni, la Camera Deputatilor, de PSD, va intra in dezbatere in plen marti, 16 septembrie, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Olteanu a spus ca motiunea "Guvernarea de dreapta, un esec pentru educatie", depusa de PSD in debutul sedintei de plen de luni, intruneste toate criteriile pentru a fi supusa dezbaterii, aceasta urmand sa fie discutata martea viitoare in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatul social-democrat Petru Andea a depus, luni, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla pe tema educatiei cu titlul "Guvernarea de dreapta, un esec pentru educatie".

PSD cere demisia ministrului Cristian Adomnitei, precum si majorarea salariilor profesorilor cu 50%, dar si publicarea criteriilor de alocare a resurselor pentru investitii, a declarat luni vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu.

"In motiunea simpla pe educatie cerem demisia Ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, si secretarului de stat responsabil cu educatia, Svetlana Preoteasa. Cerem cresterea salariului angajatilor din invatamant cu 50% si repartizarea fondurilor pentru infrastructura", a spus Diaconescu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 539 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor